Cart

O meni

Z ročnim delom in izdelki sem se začela ukvarjati v letu 2012. Najprej kot ljubiteljsko za sprostitev in popestritev prostega časa, vendar je bila želja do tega dela vse večja in z vsakim dnem močnejša. Prav zaradi tega sem se podala v “svet” domišljije in ustvarjanja. Sami začetki, kljub neizmerni želji po ustvarjanju in vsakodnevnem odkrivanju novih materialov, so bili zame težki in znašla sem se na razpotju. Pojavilo se je “veliko” vprašanj. Ali bom zmogla? Kako nadaljevati? Je to zame? Tudi to sem premagala!!!

Danes vem vse, da zmorem, veliko ovir je premaganih in to je najvažnejše. V letu 2014 sem ustvarjala božično-novoletne okraske, kot so venčki, smreke, različni okraski…. Ker pa sem iskala vedno nove izzive, sem v letu 2015 začela z izdelovanjem modnih dodatkov, ki so zelo všečni ljudem. Zaradi vedno večjega zanimanja po izdelkih in pozitivnem odzivu, sem se odločila, da mojo veliko ljubezen delim z ljudmi, ki so jim unikatno ročno izdelani izdelki pri srcu in v veliko veselje.
Ob navdihu mojih prijateljev, znancev in moji močni volji ter veliki želji po ustvarjanju se mi je porodila ideja, da svoje rože življenja predstavim na platnu in obdam s prijetnimi ter zanimivimi okvirji.
Moja velika želja je ustvarjati še naprej, zato bom vesela vsakega klica, vsake pohvale, bom pa sprejela tudi vsako kritiko, ki jo bom z največjim veseljem in borbenostjo spremenila v pozitivno misel.

leta izdelovanja

120+ različnih modelov

Maria Yazbinshek s.p.
Na Okopih 2d
3000 Celje
Slovenija

DŠ: 20223986

Iz česa so moji izdelki?

Foamiran material (Revelur). Foamiran dekorativni penast material. Drugo ime: semiš, revelyur. Foamiran je v obliki mehkih tankih listov. Enostavno za vzdrževanje (najprimernejše so metlice za prah), materiali skozi čas ne izgubijo na kakovosti, ter se ne iztrošijo. Ne vsebujejo toksinov in nimajo nobenih stranskih učinkov na vaše zdravje.

V veliko pomoč so mi pri mojem delu, saj lahko zaradi pestrosti ponudbe svojim cenjenim strankam v Poročnem salonu LaNovia, ponudim in izpolnim še tako zahtevno željo.

Moji prijateljici je uspelo. Z močno voljo in željo po ustvarjanju, nam ponuja unikatne modne dodatke iz različni materialov

Ko vzameš te rožice v roko, začutiš najprej navdih, harmonijo, čutnost in nežnost, ker je delano s srcem in navdihom duše.